Your order

Close

Subtotals

Xeo 10 User manual

Componenten van het Xeo-systeem

Xeo bestaat uit verschillende hoogwaardige componenten die optimaal op elkaar zijn afgestemd. In combinatie kunnen ze voldoen aan de hoogste eisen voor een draadloos systeem met meerdere kamers en meerdere bronnen.

Xeo-luidsprekers

De actieve Xeo-luidsprekers Xeo 10/20/30 ontvangen de draadloze signalen van de Hub of Connect en spelen ze af met een optimale geluidskwaliteit. Bovendien kan de Xeo 10/20/30 rechtstreeks op verschillende audiobronnen worden aangesloten. Alle luidsprekers hebben een geïntegreerde versterker en kunnen worden bediend met een afstandsbediening. Display-elementen geven de bedrijfstoestand van het systeem aan en via de bedieningselementen op de kast kunt u in-/uitschakelen of het volume wijzigen zonder de afstandsbediening te gebruiken.

Xeo-afstandsbediening

Met de Xeo-afstandsbediening kunt u de luidsprekers in- en uitschakelen, het volume wijzigen en een Hub of Connect en de aangesloten signaalbronnen selecteren.

Dynaudio Connect en Xeo Hub


De Dynaudio Connect en Xeo Hub zijn de controlecentra voor het Xeo-systeem. Beide bieden nieuwe mogelijkheden voor draadloze connectiviteit en comfort. Signaalbronnen zoals tuners, ontvangers, cd-spelers, tv's, streaming clients, netwerkspelers, MP3-spelers of computers worden ermee verbonden. Signalen worden draadloos en zonder verlies verzonden naar de aangesloten Xeo- of Focus XD-luidsprekers (of Xeo Link), waar ze vervolgens worden afgespeeld.

Xeo-extender

De Xeo-extender breidt het ontvangstbereik van de Xeo Hub uit. Daardoor kunnen Xeo-luidsprekers of andere Xeo-componenten verder weg van de Xeo Hub of Dynaudio Connect worden gebruikt.

Xeo Link

Xeo Link ontvangt draadloze signalen van een Xeo Hub of Dynaudio Connect en geeft analoge en digitale signalen weer via de verbindingen. Daardoor kunt u ook actieve subwoofers, actieve luidsprekers of andere componenten aansluiten op het Xeo-systeem.