Your order

Close

Subtotals

Xeo 20 User manual

Dette er Xeo

Xeo kombinerer den seneste trådløse teknologi med imponerende kvalitet, der gør det komfortabelt og let at lytte til musik. De følgende få sider indeholder vigtig information om opsætning og brug af systemet. Følg informationen for at sikre bedste funktionalitet samt bedst mulige lydkvalitet. Vi håber du vil nyde at lytte til din yndlingsmusik.

Dynaudio

Om dette produkt

De aktive Xeo 10/20/30 højttalere er udstyret med kraftfulde integrerede forstærkere og giver mulighed for direkte tilslutning af forskellige analoge og digitale lydkilder. En Bluetooth-grænseflade muliggør brugen af ​​Bluetooth-enheder som lydkilde og afspiller dem i optimal lydkvalitet. Valgfrie komponenter som Xeo Hub eller Dynaudio Connect gør det muligt at indstille et trådløst multiroom system uden begrænsninger for den højeste lydkvalitet. Højttalerne er fuldt kontrollerbare med en fjernbetjening. Systemets driftstilstand er angivet med to lysdioder på forsiden.

Om denne vejledning

Denne vejledning beskriver brugen af ​​Xeo 10/20/30 højttalere. Oplysninger om de valgfrie Xeo-moduler (Hub, Connect, Extender, Link) findes i brugervejledningen, der følger med disse moduler.