Your order

Close

Subtotals

Xeo 20 User manual

Dit is Xeo

Xeo combineert de nieuwste draadloze technologie met indrukwekkende geluidskwaliteit en maakt het luisteren naar muziek echt comfortabel en gemakkelijk. De volgende pagina's bevatten belangrijke informatie over het aansluiten van het systeem en de werking ervan om perfect functioneren en de best mogelijke geluidskwaliteit te garanderen. We hopen dat u veel plezier zult beleven aan het luisteren naar uw favoriete muziek.

Dynaudio

Over dit product

De actieve Xeo 10/20/30 luidsprekers zijn uitgerust met krachtige geïntegreerde versterkers en maken direct aansluiten van verschillende analoge en digitale audiobronnen mogelijk. Een Bluetooth-interface maakt de bediening van Bluetooth-apparaten mogelijk en speelt ze af met een optimale geluidskwaliteit. Met optionele componenten zoals Xeo Hub of Dynaudio Connect kan een ​​draadloos multiroom-systeem worden geconfigureerd zonder beperkingen voor geluidskwaliteit. De luidsprekers kunnen volledig worden bediend met een afstandsbediening. De operationele status van het systeem wordt aangegeven door twee LED's aan de voorkant.

Over deze handleiding

Deze handleiding beschrijft de werking van de Xeo 10/20/30 luidsprekers. Informatie over de optionele Xeo-modules (Hub, Connect, Extender, Link) vindt u in de handleiding die bij deze modules wordt geleverd.